Комплексні проекти та завдання вимагають інтегративних рішень на основі широкого спектру досвіду. Це переконання систематично характеризувало наш метод роботи.
Ми залучаємо кращих експертів до проектів. Ми враховуємо всі граничні умови і розглядаємо всі можливі альтернативи.

Олена Рибак виступила модератором дискусії про комплексний підхід у проектах нерухомості

12 вересня 2019

«Як молода мама, кожного дня впевнююся, що нашим містам потрібні нові архітектурні рішення – як для громадських просторів, так і в нерухомості», – сказала Олена Рибак, виконавчий директор iC consulenten в Україні, під час модерування панельної дискусії «Що? Де? Коли? Комплексний підхід до створення проектів нерухомості» на VIII Міжнародний архітектурний форум.

Дійсно, в Україні тільки починають замислюватися над архітектурним плануванням нової якості, з урахуванням не тільки суто економічних показників, але й з дружнім ставленням до мешканців міст.

Як розповіли учасники панельної дискусії, українські забудовники та архітектори, у своїх проектах вони тільки на самому початку комплексного підходу у проектуванні. Але розуміють, що саме за ним – майбутнє. Тому вже жертвують на користь комфорту своїх клієнтів комерційними складовими – збільшують кількості входів до ТРЦ та площу громадських просторів за рахунок корисних площ ТРЦ та висотністю будинків заради комфорту у житлових кварталах.

«Коли ж українцям чекати активного впровадження комплексного підходу у архітектурі?» Учасники дискусії були одностайні – не раніше, ніж через 5-10 років.   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

News & Publications

Останні Новини та Публікації

25 квітня 2024

Трохи поділилися внутрішньою кухнею – як організовуємо роботу команди під час війни. Невеликий спойлер –…

10 квітня 2024

iC consulenten Ukraine виступила технічним консультантом реконструкції житла під потреби внутрішньо переміщених осіб у Хмельницькому. Для…

26 січня 2024

Експерти компаній CES clean energy solution, iC consulenten Ukraine та Neo Eco презентували спільні рекомендації…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

This website uses cookies to improve your browsing experience.