Комплексні проекти та завдання вимагають інтегративних рішень на основі широкого спектру досвіду. Це переконання систематично характеризувало наш метод роботи.
Ми залучаємо кращих експертів до проектів. Ми враховуємо всі граничні умови і розглядаємо всі можливі альтернативи.

Експерти iC consulenten в Україні взяли участь у першій робочій зустрічі в рамках проекту термомодернізації будівель медичних закладів у м.Суми

18 березня 2019

19 лютого 2019 року експерти iC consulenten в Україні взяли участь у першій робочій зустрічі в рамках проекту «Tермомодернізація (капітальний ремонт) будівель комунального некомерційного підприємства «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» Сумської міської ради» за участю мера м. Суми, представників міської влади та Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО).

Під час зустрічі Олександр Лисенко, мер м. Суми, підбив підсумки діяльності у сфері енергозбереження за останні роки, зокрема впровадження енергоефективних заходів в рамках Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Суми до 2025 року, співпрацю з німецьким товариством GIZ, тощо. Також пан мер висловив готовність до подальшої співпраці з НЕФКО в рамках розпочатих проектів та, готовність забезпечувати відповідне фінансування проекту.

Експерт НЕФКО, Тетяна Литвин, представила меру команду експертів iC consulenten і дала чіткі пояснення принципів і алгоритму їх роботи в межах проекту.

Так, iC consulenten буде здійснювати в проекті функцію консультанта і буде надавати підтримку на всіх етапах впровадження, включаючи етап розробки проектної документації. До складу команди консультанта входять Денис Власов, керівник групи експертів, Ірина Омельяненко, заступник керівника та фахівець із закупівель, а також Петро Галабіцький, енергоаудитор. Ірина Омельяненко розповіла про досвід компанії в реалізації подібних завдань, зазначила про відкритість консультанта до співпраці і націленість на результат усіх членів команди iC, а також ознайомила присутніх зі специфікою проведення закупівель за міжнародними процедурами.  Денис Власов коротко розповів про етапи роботи над проектом, зокрема, про проектний цикл, проведення енергетичного аудиту, розробку бізнес-плану, тощо. Петро Галабіцький деталізував роботу консультанта на етапі співпраці з проектними організаціями та проаналізував запропоновані технічні заходи до впровадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

News & Publications

Останні Новини та Публікації

25 квітня 2024

Трохи поділилися внутрішньою кухнею – як організовуємо роботу команди під час війни. Невеликий спойлер –…

10 квітня 2024

iC consulenten Ukraine виступила технічним консультантом реконструкції житла під потреби внутрішньо переміщених осіб у Хмельницькому. Для…

26 січня 2024

Експерти компаній CES clean energy solution, iC consulenten Ukraine та Neo Eco презентували спільні рекомендації…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

This website uses cookies to improve your browsing experience.